Pridať recept

Bruschetta s hruškami a gorgonzolou

ingrediencie

1 ks
bageta
2 strúčiky
cesnaku
2 PL
olej z vlašských orechov
15 g
maslo
2 ks
hrušky
150 g
gorgonzola
1 lístok
čakanka
4 ks
vlašské orechy

postup

1.
Gril rozohrejeme na strednú teplotu a grilovaciu panvicu vystelieme alobalom. Bagetu pokrájame na 12 šikmích krajčekov, hrubých asi 1,5 cm. Položíme ich na grilovaciu mriežku a grilujeme minútu z každej strany alebo dozlastista. Potom ho potrieme rozkrojeným cesnakom a pokvapkáme olejom.
 
2.
Na masle opečieme domäkka očistené a nakrájané hrušky a položíme ich na chlieb. Pridáme syr nakrájaný na plátky a grilujeme asi 2 minúty. Nakoniec ozdobíme čakankou a vlašským orechom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Toto lokálne ovocie je úplne podceňované: Nezabudnite ho prihodiť do košíka pri ďalšom nákupe potravín
Toto lokálne ovocie je úplne podceňované: Nezabudnite ho prihodiť do košíka pri ďalšom nákupe potravín
V našich sadoch rastie jedno ovocie, ktoré chutí fantasticky, obsahuje množstvo živín a hodí sa do sladkých...
Krémové polievky s nivou
Zahrejte sa: S dvoma jesennými, krémovými polievkami s nivou
Karfiol a tekvica v dvoch vynikajúcich, super jednoduchých polievkach ozvláštnených prídavkom syra s modrou plesňou.
Domáce bagetky
Domáce bagety na veľkonočné pohostenie krok za krokom: Toto je finta, vďaka ktorej budú zvonka chrumkavé a vo vnútri mäkké ako vatička
Slávnostné šaláty či nátierky chutia najlepšie na domácom pečive, však? Naučte sa spolu s nami piecť...
Dávate hrušky do chladničky? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Dávate hrušky do chladničky? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Sú zrelé a máme na ne chuť. Aby hrušky zostali čo najdlhšie chutné, existuje niekoľko trikov na ich správne...