Pridať recept

Chrumkavé rezne v syrovom cestíčku

Chrumkavé rezne v syrovom cestíčku
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
trochu
soľ
2 ks
vajce
100 ml
mlieko
70 g
hladká múka
3 ks
žemľa
50 g
tvrdý syr
olej na vyprážanie

postup

1.
Z bravčového stehna si nakrájame rezne, ktoré vyklepeme a osolíme. Zo žemle odstránime kôrku, pokrájame ich na drobné kúsky, dáme na plech a v mierne vyhriatej rúre ich usušíme. Potom ich zmiešame s nahrubo postrúhaným syrom.
 
2.
Cestíčko si urobíme z mlieka, vajec a múky. Rezne poprášime múkou, obalíme v cestíčku a potom v syrovej zmesi. Obal popritláčame, aby nám pri vyprážaní neopadal. Rezne vyprážame v rozpálenom oleji, najskôr prudko, potom pomaly. Môžeme podávať s hranolkami, zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom či kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!