Pridať recept

Pirohy s olivami a rajčiakmi

ingrediencie

1/2 ks
cesto
2 KL
olivový olej
1 ks
cibuľa
1/2 KL
mletá rasca
3 PL
paradajkový pretlak
75 g
čierne olivy

postup

1.
Pripravíme cesto na ravioly.Na plnku zohrejeme alej a 5 minút pražíme cibuľku, pridáme rascu, paradajkový pretlak a olivy a varíme 5 minút. Dochutíme a ochladíme.
 
2.
Vezmeme polovicu cesta a vyvaľkáme ho na veľký obdĺžnik. Na jednej polovici vytvoríme sieť 2,5 cm štvorčekov. Polovicu plnky vyklopíme do stredu každého štvorčeka a rohy štvorčeka zvlhčíme. Môžeme robiť aj trojuholníčky. Pirohy varíme 8 minút v mierne vriacej vode. Ozdobíme parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať