Pridať recept

Zapekané müsli

ingrediencie

350 g
ovsené vločky
75 g
maslo
3 PL
med
2 PL
škorica
orechy
hrozienka
ovocie

postup

Na miernom ohni si rozpustíme maslo, pridáme med, škoricu. Zmes vylejeme na vločky a dôkladne premiešame, aby boli všetky vločky navlhčené. Pridáme nasekané orechy a zapekáme pri teplote 170 stupňov asi 20 minút. Po zapečení môžeme pridať hrozienka, ovocie podľa chuti. Môžeme podávame samostatne, s mliekom alebo jogurtom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Domáca granola
Poznáte rozdiel medzi müsli a granolou?
Každodenná príprava raňajok dá človeku poriadne zabrať, veď to určite sami poznáte. Patríte medzi tých...