Pridať recept

Marhuľová torta s pudingom

ingrediencie

3 ks
vajce
120 g
kryštálový cukor
90 g
polohrubá múka
700 g
marhuľový kompót
350 g
ríbezľový kompót
40 g
pudingový prášok

postup

1.
V miske si rozšľaháme vajce s cukrom do peny. Do toho vmiešame múku a cesto vylejeme do múkou vysypanej koláčovej formy. Koláč pečieme vo vyhriatej rúre. Scedíme si marhuľový a ríbezľový kompót. Ten rovnomerne poukladáme na upečený korpus. V 7 dl šťave z kompótu rozmiešame pudingový prášok a uvaríme tak hustý krém za stáleho miešania.
 
2.
Keď je krém horúci vylejeme ho na marhule a ríbezle. Potom necháme vychladnúť a stuhnúť. Navrch poukladáme marhule a môžeme ho ozdobiť aj orechmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Letné marhuľové pokušenia
Vždy výjdu: Sladké marhule v krásnych letných koláčoch krom za krokom
Päť sladkých koláčov, ktoré budete chcieť vyskúšať.
10 famóznych marhuľových koláčov
Marhuľové maškrtenie: 10 famóznych koláčov zo sladkých marhúľ
Desať receptov na chutné koláčiky (nielen) s čerstvými marhuľami.
Marhule
VIDEO: Marhule pomôžu so spánkom i s nadváhou
Problémy s trávením, zrakom, spánkom či cholesterolom vyriešia sladučké marhule.
Marhule
Marhule: Vyskúšajte neodolateľné letné koláče, marhuľovú omáčku a nezabudnite na sladké zaváraniny
Leto sa nám spája s vôňou a chuťou čerstvého ovocia. Na trhoviskách sa medzi prvými objavia marhule, ktoré...
Fresh apricot fruit.
Ako udržať marhule čo najdlhšie čerstvé? Dodržujte 3 zásadné pravidlá, na toto si však dávajte pozor!
Vždy čerstvé a šťavnaté marhule? Osvojte si tieto pravidlá a užívajte si ich čerstvosť čo najdlhšie.
marhule
Hor sa na marhule!
Majú príjemnú vôňu, sú ich plné stromy a ich farba je veľmi lákavá. Marhuľová sezóna je v plnom prúde,...