Fazuľové karbonátky
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
biela fazuľa
1
ks
cibuľa
petržlenová vňať
2
ks
vajce
200
g
mäkká saláma
soľ
mleté čierne korenie
hrubá múka
strúhanka
olej
postup
Fazuľu preberieme, umyjeme a na noc namočíme do studenej vody. Potom ju v tej istej vode uvaríme domäkka. Scedenú, vychladnutú fazuľu spolu s mäkkou salámou zomelieme na mäsovom mlynčeku. Do fazuľovej masy pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, posekanú petržlenovú vňať, 1 vajce, soľ a čierne korenie. Dobre premiešame a robíme karbonátky, ktoré obalíme v hrubej múke, rozšľahanom vajci a v preosiatej strúhanke. Na rozohriatom oleji opražíme z oboch strán.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.