Chlebíčky s nátierkou z treščej pečene
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sendvič
120
g
tresčia pečeň
100
g
maslo
1
ks
sterilizovaná kápia
1
PL
sterilizované kapary
soľ
pažitka
postup
1.
Sendvič nakrájame na plátky, rozložíme na suchý plech a vo vyhriatej rúre opečieme. Treščiu pečeň roztlačíme vidličkou a s maslom vymiešame dopenista. Pridáme najemno postrúhanú cibuľu, nadrobno nakrájanú kapiu, posekané kapary, soľ a premiešame. Nátierkou natrieme vychladnutý sendvič a posypeme posekanou pažítkou.
2.
Nátierka: Treščiu pečeň roztlačíme a vymiešame s olejom a soľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.