Hubové carpaccio
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
ml
olivový olej
12
ks
šampiňóny
2
strúčiky
cesnaku
3
PL
citrónová šťava
2
PL
sójová omáčka
2
KL
hnedý cukor
1
PL
červený vínny ocot
1
KL
rozmarín
štipiek
soľ
štipiek
čierne korenie
postup
1.
Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky.
2.
Z oleja, citrónovej šťavy, sójovej omáčky, cukru, octu, prelisovaného cesnaku, tymiánu, soli a korenia vymiešame omáčku. Do vyššej misky poukladáme vrstvu húb, ktorú polejeme trochou marinády, navrch poukladáme znovu huby a takto vrstvíme ďalej.
3.
Prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme na noc marinovať. Podávame s pečivom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.