Pridať recept

Tatársky biftek

ingrediencie

400 g
hovädzia sviečkovica
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
trochu
rasca
4 ks
žĺtok
80 g
cibuľa

postup

1.
Dobre odležanú a odblanenú sviečkovicu umyjeme, osušíme a dvakrát najemno zomelieme. Pridáme soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, trocha rasce a všetko spolu vymiešame.
 
2.
Porciu mletého bifteku dáme na tanier, do stredu urobíme jamku, do nej uložíme surový žĺtok a posolíme. Podávame s nadrobno posekanou cibuľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
opal8
1.11.2013 17:28 | |
+45 -10
k tomu receptu máš super nick :-))))
1BaDeSaM
2.10.2018 19:42 | |
+4 -3
A prečo by vegetariáni nejedli tatarák???Snád vedia,čo je dobrééééé.....Mňamííííky