Pridať recept

Filé à la Charlie

ingrediencie

1 kg
rybie filety
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
3 ks
feferónka
3 ks
bobkový list
6 ks
nové korenie
6 ks
klinčeky
kečup
hladká múka
vegeta
olej

postup

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista. Odstavíme ju, prisypeme k nej čajovú lyžičku červenej papriky a premiešame. Pridáme rybie filé, pokrájané zhruba na 2 cm kocky a zalejeme horúcou vodou. Pridáme vegetu, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájané feferónky, mleté čierne korenie a zľahka premiešame. Spolu s pridanými bobkovými listami, klinčekmi a novým korením dusíme pod pokrievkou 20 minút. Viac nemiešame! Potom vyberieme bobkové listy, klinčeky a nové korenie. Rybie file zalejeme kečupom, v ktorom sme rozhabarkovali múku. Opäť premiešame a necháme zavrieť. Odstavíme z ohňa a na 10 minút prikryjeme pokrievkou. Podávame s kari ryžou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať