Jelenie rezne na čiernom korení
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
jelenie mäso
60
g
masť
40
g
cibuľa
10
g
hladká múka
1
štipka
soľ
1
štipka
čierne korenie
postup
Z jelenieho mäsa nakrájame štyri rezne, okraje narežeme, naklepeme, posolíme, okoreníme čiernym korením, pomúčime a na rozpálenej masti z oboch strán opečieme. Opečené rezne vyberieme, na masti zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme rezne, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké rezne vyberieme a šťavu precedíme na rezne. Podávame s dusenou ryžou alebo zemiakmi a s uhorkou alebo šalátom.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.