Pridať recept

Pečený pstruh so slaninkou

ingrediencie

2 ks
pstruh
soľ
mleté čierne korenie
cibuľa
cesnaku
slanina
zemiaky
rasca
citrónová šťava
rozmarín

postup

Očisteného, umytého a osušeného pstruha posolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 30 minút odstáť. Zatiaľ očistíme cibuľu a spolu s cesnakom nakrájame na plátky. Slaninku pokrájame na tenké kúsky. Vnútro pstruha obložíme kolieskami cibule, slaninkou, rozmarínom a cesnakom. Pstruha preložíme do zapekacej misy. Posypeme ho rascou a obložíme slaninkou a dáme piecť do rúry. Zapečeného pstruha podávame s uvarenými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať