Pridať recept

Ovocná nepečená torta

5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 tégliky
kyslá smotana
2 ks
vanilkový cukor
1 konzerva
jahody
1 konzerva
hrušky
1 konzerva
jablko
300 g
piškóty

postup

1.
Najskôr si v mise vymiešame kyslú smotanu a vanilkovým cukrom. Potom na dno tortovej formy naukladáme piškóty ktoré pokvapkáme šťavou z jahôd. Na piškóty poukladáme na drobno pokrájané jahody, jablká a hrušky.
 
2.
Na ovocie nanesieme štvrť smotanovej zmesi. Na túto zmes opäť naukladáme piškóty a pokropíme ovocnou šťavou. Opäť poukladáme ovocie a na ovocie nanesieme smotanovú zmes. Na túto zmes nanesieme poslednú vrstvu piškót, poslednú vrstvu ovocia a potrieme zvyškom smotanovej zmesi.
3.
Vrch torty môžme ozdobiť grankom, rôznymi ozdobnými cukrovinkami alebo ovocím. Tortu dáme na 24 hodín do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať