Ovocná nepečená torta
5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
tégliky
kyslá smotana
2
ks
vanilkový cukor
1
konzerva
jahody
1
konzerva
hrušky
1
konzerva
jablko
300
g
piškóty
postup
1.
Najskôr si v mise vymiešame kyslú smotanu a vanilkovým cukrom. Potom na dno tortovej formy naukladáme piškóty ktoré pokvapkáme šťavou z jahôd. Na piškóty poukladáme na drobno pokrájané jahody, jablká a hrušky.
2.
Na ovocie nanesieme štvrť smotanovej zmesi. Na túto zmes opäť naukladáme piškóty a pokropíme ovocnou šťavou. Opäť poukladáme ovocie a na ovocie nanesieme smotanovú zmes. Na túto zmes nanesieme poslednú vrstvu piškót, poslednú vrstvu ovocia a potrieme zvyškom smotanovej zmesi.
3.
Vrch torty môžme ozdobiť grankom, rôznymi ozdobnými cukrovinkami alebo ovocím. Tortu dáme na 24 hodín do chladničky.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.