Vyprážaná tekvica
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
tekvica
trochu
soľ
trochu
hladká múka
2
ks
vajce
trochu
strúhanka
trochu
olej
postup
Tekvicu si rozrežeme pozdĺžne, olúpeme a vnútro vydlabeme. Tekvicu si nakrájame na plátky. Osolíme ich, obalíme klasicky v múke, v rozšľahanom vajci so soľou, v strúhanke (preosiatej) a vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán. Môžeme podávať so zemiakovou kašou a čerstvým zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.