FOTORECEPT: Pizzové jednohubky
5
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
1
ks
kvasnice
1/2
liter
mlieko
1/2
kg
múka polohrubá
štipiek
soľ
štipiek
cukor
15
dkg
šunka
15
dkg
syr
1
konzerva
kukurica
trochu
kečup na potretie cesta
1
balíček
pizzové korenie
postup
1.
Na začiatok si dáme zohriať mlieko. Nesmie byť horúce ani studené. Musí byť vlažné. Do vlažného mlieka primiešame kvasnice a jemne poprášime polohrubou múkou. Asi po 15 minútach zamiesime do cesta zvyšok múky. Zabalíme misu s cestom do deky aby bola v teple a necháme vykysnúť. Medzi tým si nakrájame šunku a syr na tenké slížiky. Keď máme cesto vykysnuté rozvaľkáme ho na hrúbku asi 0,5 cm. cesto potrieme kečupom, posypeme pokrájanou šunkou, syrom a pizzovým korením. Podľa chuti môžme pridať aj kukuricu.
2.
Ak sme pridali na cesto všetky ingrediencie zrolujeme ho do rolky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.