Hovädzí guláš
3
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie mäso
400
g
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
trochu
celé čierne korenie
1/2
dl
rastlinný olej
1/2
KL
tymian
3
lístky
bobkový list
3
PL
paradajkový pretlak
1/2
liter
mäsový vývar
štipiek
soľ
postup
Na oleji opražíme na kocky pokrájané mäso, pridáme pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme a pridáme paradajkový pretlak. Krátko spolu opekáme a potom zlejeme mäsovým vývarom. Pridáme tymián, bobkový list a necháme prevrieť. Prikryjeme, znížime teplotu a dusíme dve hodiny. Podľa chuti dosolíme a okoreníme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.