Mititei
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
strúčikov
cesnaku
600
g
hovädzie mäso
3
KL
horúca voda
1
KL
sóda bikarbóna
mleté čierne korenie
soľ
olej
postup
1.
Zomelieme mäso 2 krát a premiešame ho s prelisovaným cesnakom, korením, soľou, sódou bikarbónou a vodou. Vyformujeme valčeky s dĺžkou približne 7 cm. Potom ich potrieme olejom a dáme do chladničky približne na 1 hodinu.
2.
Budeme valčeky grilovať na rošte zo všetkých strán za občasného potierania olejom. V Rumunsku k ním pridávajú štipľavé papriky a cesnakovú omáčku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.