Pridať recept

Pikantné kuracie mäso

ingrediencie

kuracie prsia
2 dl
kečup
3 PL
horčica
2 PL
olej
mletá červená paprika
1 PL
sójová omáčka

postup

Mäso si pokrájame na pásiky, pridáme olej, sladkú papriku, štipľavú papriku, vegetu a sójovú omáčku. Ak to chceme mať veľmi štipľavé môžme pridať feferóny. Na druhy deň to z prudka orestujeme asi na 5 minút. Ked je mäso mäkké, pridáme horčicu a kečup. Ako prílohu je výborná čerstvá zelenina a opekané zemiaky. Dobrú chuť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Pivo varenie s pivom
Slováci vpustili pivo do kuchýň!
Pivo si nachádza svoje pevné miesto aj v slovenských kuchyniach. Čoraz častejšie ho laici aj profesionálni...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
Chutné pizzovníky z kysnutého cesta
Chutné pizzovníky z kysnutého cesta
U nás je to jedlo, ktoré všetci milujeme a pochutíme si na tom celá rodina, verím, že aj Vám bude chutiť.
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...