Pridať recept

Sliepka na sardelách

ingrediencie

1 ks
varená sliepka
50 g
olej
1 ks
cibuľa
2 ks
sardela
100 ml
kyslá smotana
20 g
hladká múka
štipiek
soľ

postup

Sliepku, ktorú sme predošlého dňa uvarili a vývar použili na polievku, pokrájame na porcie. V kastróle na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme vymiešané sardely alebo podľa chuti sardelovú pastu a spolu trocha opražíme. Do tohto základu vložíme porcie sliepky a dusíme asi 15 minút. Dbáme na to, aby sa mäso nerozpadávalo. Múku rozhabarkujeme v kyslej smotane, prilejeme ju k sliepke a povaríme, aby omáčka zhustla. Až potom sliepku osolíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať