Pridať recept

Rebarborový džús

ingrediencie

1 hrnček
rebarbora
1 PL
med
minerálka
1 štipka
soľ

postup

1.
Umyté a ošúpané stopky rebarbory pokrájame, podlejeme dvoma hrnčekmi vody varíme tak dlho, kým nemäknú.
 
2.
Ešte horúce ich prepasírujeme cez sito a potom ešte rozmixujeme.
3.
Nápoj podľa potreby zriedime minerálkou bez príchuti, pridáme štipku soli a dochutíme medom. Podávame s kockou ľadu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fantastická rozlúčka s rebarborou
Rebarborová sezóna vrcholí a my sa s ňou rozlúčime takýmto fantastickým koláčikom.
Mafiny s rebarborou, jahodami a malinami
Rebarbora - ovocie či zelenina?
Používa sa ako ovocie, ale predsa je to zelenina ;) Táto zelenina prišla do Európy z Mongolska, Číny. Už pred...
Rebarbora a jahody
Výnimočné spojenie chutí rebarbory a jahôd
Sladučké jahody a kyslastá rebarbora spolu tvoria výnimočný pár.
Rebarborový sirup
Rebarbora je poklad v kuchyni, ale v tomto prípade ju určite nekonzumujte!
Čo rebarbora obsahuje? Aký má prínos pre zdravie? Ako ju zužitkovať v kuchyni a kedy je nebezpečná? Spoznajte...
7 fantastických benefitov rebarbory
Kyselkavá zelenina, ktorá v kombinácii s cukrom tvorí chutné dezerty.