Anglická teľacia pečeň
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
teľacia pečeň
150
g
slanina
podľa chuti
mleté čierne korenie
20
g
hladká múka
30
g
maslo
postup
Plátky prerastenej slaniny opražíme a odložíme na teplé miesto. Odblanenú pečeň pokrájame na rezne hrubé asi 1 cm, okoreníme mletým čiernym korením, trocha obalíme múkou a vyprážame na omastku zo slaniny. Do šťavy pridáme maslo, zaprášime ju múkou, trocha povaríme a nalejeme na pečeň. Počas prípravy pečeň nesolíme, pretože osolená by stvrdla. Pečeň si každý osolí sám podľa chuti.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.