Bravčový jazyk na cesnaku
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
bravčový jazyk
60
g
masť
4
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
hlávkový šalát
postup
Umyté bravčové jazyky uvaríme v osolenej vode do mäkka. Uvarené preložíme do studenej vody, hneď olúpeme (neskôr by sa zle lúpali). Na panvicu dáme masť, pridáme cesnak vymiešaný so soľou a na tomto základe opečieme plátky jazykov z obidvoch strán do červena. Upečené urovnáme na misu na listy hlávkového šalátu. Podávame so zemiakovými hranolčekmi.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.