Hubová omeleta
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
vajce
250
g
čerstvé huby
trochu
olej
1
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
postup
1.
Huby nadrobno pokrájame, osolíme, posypeme petržlenovou vňaťou a udusíme na oleji spolu s posekanou spenenou cibuľou.
2.
Udusené huby zmiešame s trošku vody a rozšľahanými vajciami, osolíme a zo zmesi upečieme 4 omelety.
3.
Podávame s chlebom, pečivom alebo so šalátom zo surovej zeleniny.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.