Žeruchová pomazánka
5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
maslo
100
g
syr Lučina
5
ks
uvarené vajce natvrdo
1
KL
horčica
2
PL
žerucha
trochu
pažitka
1/2
ks
červená paprika
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
postup
1.
Zmäknuté maslo zmiešame s Lučinou, pridáme horčicu. Osolíme a okoreníme.
2.
Vajcia ošúpeme a nakrájame, vmiešame do masla. Pridáme nasekanú pažítku a žeruchu. Dobre premiešame a natierame na pečivo.
3.
Pečivo môžeme ešte pred natieraním zohriať v rúre. Ozdobíme kúskami červenej papriky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.