FOTORECEPT: Okaté lievance
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
tégliky
biely jogurt
1
ks
vajce
8
PL
polohrubá múka
1
KL
kypriaci prášok do pečiva
1
pohár
malinový džem
1
téglik
šľahačka 33
1
šálka
celých čučoriedok mrazené alebo čerstvé
100
g
lúpané mandle
50
ml
olej na vyprážanie
2
ks
vanilínový cukor
postup
1.
Jogurt s vajíčkom vymiešame, pridáme cukor a múku a kypriaci prášok do pečiva- vyšľaháme do hladka
3.
Natrieme džemom, na okraj napichneme mandle , prikryjeme druhým lievancom a šľahačkou spravíme dva kopčeky na oči a položíme ako očko čučoriedku . Veľa zábavy a dobrú chuť
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.