Pridať recept

Kuracie prsia s čili zmesou

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
2 ČL
cesnaková pasta
2 ČL
grilovacie korenie
3 PL
papriková pasta
300 ml
sterilizované lečo
220 ml
sterilizované šampiňóny
1 ČL
sladká čili omáčka
2 PL
ostrý kečup
podľa chuti
soľ
trochu
olej

postup

Mäso si nakrájame na rezančeky dáme do misky. Pridáme 1 PL oleja, grilovacie korenie, 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty (alebo prelisovaný strúčik cesnaku) a necháme marinovať aspoň 1 hodinku. Do hrnca si nalejeme 3 PL oleja, pridáme marinované mäsko, 1 čajovú lyžičku chilli omáčky (alebo pokrájanú feferónku), 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty (alebo prelisovaný cesnak), 3 PL lyžice paprikovej pasty a všetko spolu dobre premiešame a orestujeme. Zalejeme vodou, osolíme a mäsko dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo, precedené sterilizované šampiňóny a 2 PL kečupu. Ešte chvíľku povaríme a podávame. Tip : Kto nemá rád pikantné, alebo má malé detičky výborné to je aj bez chilli. Dobrú chuť :-)))
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...