FOTORECEPT: Cestoviny s paradajkovou omáčkou a oreganom
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
1
ks
cibuľa
100
g
šampiňóny
1
konzerva
konzervované paradajky
1/2
KL
oregano
štipiek
soľ
štipiek
sušená bazalka
2
PL
olej na vyprážanie
70
g
strúhaný syr
postup
1.
Cibuľku nakrájame nadrobno.
2.
Na oleji ju opražíme dozlata.
3.
Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Pridáme k cibuľke a osmažíme.
4.
K opraženým hubám pridáme konzervu s paradajkami. Ak sú celé, vareškou ich popučíme na panvici.
5.
Necháme prejsť varom. Potom pridáme soľ, oregano a bazalku a odstavíme z ohňa.
6.
Medzitým uvaríme cestoviny.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.