FOTORECEPT: Domáci špenát
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvý špenát
2
strúčiky
cesnaku
mlieko
1
PL
múku
postup
Umyjem si spenat. Vo vriacej vode ho povarim 1minutku, potom ho nadrobno nakrájam. Cesnak si nadrobno nakrájam a opražím na oleji. Pridám 1PL múku, potom pridám špenát a mlieko. Mlieka dávam toľko, aby mi ten špenát zakrylo. Povarím asi tak 5 minút a dám pár kvapiek octu, dochutím soľou a nechám to ešte takých 10 minút variť. Moja rada je, že treba občas miešať, aby zo spodu neprihorel.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.