Pridať recept

Pečené morčacie stehná so slaninou

ingrediencie

4 ks
morčacie stehno
6 plátkov
údená slanina
trochu
olej
soľ
trochu
vegeta
trochu
grilovacie korenie

postup

1.
Stehná očistíme, vykostíme, prešpikujeme slaninou, osolíme a posypeme vegetou a grilovacím korením.
 
2.
Mäso poukladáme na pekáč, podlejeme trochou oleja, obložíme plátkami slaniny a dáme piecť. Počas pečenia mäso podlievame vodou a polievame vypečenou šťavou.
3.
Taktiež nezabudneme stehná prepichnúť vidličkou, aby vytekal prebytočný tuk. Ku koncu pečenia zvýšime teplotu v rúre, aby koža pekne zružovela.
4.
Podávame s dusenou ryžou a kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať