Lososová pena
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
losos
200
g
maslo
5
PL
smotana
kôpor
soľ
biele mleté korenie
citrónová šťava
postup
Vyšľaháme mäkké maslo, pridáme smotanu a na malé kúsky pokrájaného lososa (napr. dusený losos z konzervy). Pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Všetko vyšľaháme. Na koniec primiešame nakrájaný kôpor. Pena je vhodná k rôznym rybacím jedlám alebo ju môžeme natrieť na chlebíky.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.