Rezne z husacích drobkov
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
20
dkg
mäso z husacích drobkov
1
ks
cibuľa
3
dkg
maslo
8
dkg
sterilizovaný hrášok
soľ
čierne korenie
muškátový orech
hladká múka
1
ks
vajce
mlieko
1
ks
žemľa
15
dkg
masť
postup
1.
Obraté a pokrájané varené mäso z drobkov premiešame s malou cibuľkou spenenou na masle a hmotou na spojenie.
2.
Pridáme sterilizovaný hrášok, okoreníme, pridáme muškátový orech a osolíme. Z hmoty tvoríme pozdĺžne rezne, ktoré obalíme a vyprážame na masti.
3.
Vhodná príloha: Varené zemiaky s maslom a špenátom so šampiňónmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.