Pridať recept

Grécka barania polievka

ingrediencie

250 g
baranie mäso
1,25 litre
voda
soľ
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
250 g
hrach
70 g
koreňová zelenina
2 dl
smotana

postup

Mäso vložíme do studenej osolenej vody a na miestno ohni uvaríme do mäkka. Na oleji speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme hrášok a očistenú zeleninu pokrájanú na malé kocky, podlejeme vývarom, prikryjeme a udusíme do mäkka. Uvarenú zeleninu a hrášok pretrieme cez sito, rozriedime precedeným vývarom z mäsa a povaríme. Nakoniec do polievky dáme uvarené mäso a zjemníme ju smotanou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať