Gulášová polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
1
PL
sladká červená paprika
2
ks
paradajka
1,5
litre
mäsový vývar
3
ks
zemiaky
2
PL
pažitka
postup
1.
Hrniec nahrejeme. Mäso nakrájame na malé kocky, cibuľu nasekáme nadrobno. Všetko dáme do hrnca a opražíme 2 - 3 minúty.
2.
Pridáme papriku a olúpané rajčiny, nakrájané na malé kúsky, dobre premiešame a zalejeme mäsovým vývarom. Polievku privedieme do varu. Potom varíme 20 - 30 minút.
3.
Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Po 10 minútach varenia pridáme zemiaky do hrnca. Pred podávaním vsypeme posekanú pažítku.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.