Pridať recept

Fusilli s lososom

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
cestoviny fusilli
2 ks
stonkový zeler
3 strúčiky
cesnaku
4 kocky
filety z lososa
150 g
mrazený hrášok
40 ml
biele víno
1 téglik
smotana na varenie
2 PL
olivový olej
trochu
soľ
štipiek
korenie
podľa chuti
čerstvé bylinky

postup

1.
Umytý zeler pokrájame na drobné kúsky. Cesnak nadrobno nasekáme a spolu so zelerom opražíme na oleji.
 
2.
Lososa nakrájame na pásiky, vložíme na panvicu spolu s hráškom a necháme asi 5 minút dusiť. Prilejeme víno, smotanu, osolíme, okoreníme a mierne povaríme.
3.
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Podávame ich s omáčkou a bylinkami spolu s pohárikom bieleho vína.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Studené cestovinové šaláty nielen do práce
Kurací, s tuniakom, krabími tyčinkami, so šunkou či len s chrumkavou zeleninou. Vyberte si!
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete si všetky!
Hľadáte rýchle a chutné recepty na cestoviny? Tu ste správne! Máme pre vás 10 najpopulárnejších druhov...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...