Fazuľovo-pšeničná kaša
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
fazuľa
100
g
pšenica
250
g
koreňová zelenina
2
PL
olej
trochu
petržlenová vňať
4
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
postup
1.
Dopredu namočenú fazuľu a pšenicu uvaríme zvlášť v slanej vode. Scedíme vodu a zmiešame dohromady.
2.
Postrúhanú koreňovú zeleninu chvíľu na oleji podusíme.
3.
Primiešame posekanú petržlenovú vňať, fazuľu a pšenicu, ochutíme roztlačeným cesnakom a soľou a nakoniec ešte prehrejeme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.