Fazuľa s cviklou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
fazuľa
300
g
cvikla
1
PL
maslo
1
KL
ocot
2
šálky
smotanová omáčka s cibuľou
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
voda
postup
1.
Surovú cviklu očistíme, pokrájame na kocky a dáme do hrnca. Pridáme rozpustené maslo, soľ a trocha vody. Prikryjeme pokrievkou a dusíme domäkka.
2.
Do hotovej cvikly pridáme trocha octu a rozmiešame. Pridáme varenú fazuľu a prelejeme pripravenou smotanovou omáčkou.
3.
Pri podávaní posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.