Holandské rezne
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bôčik
1/2
kg
tvrdý syr
4
dl
mlieko
2
ks
vajce
2
PL
solamyl
muškátový kvet
4
PL
hladká múka
olej na vyprážanie
hladká múka na obaľovanie
postup
1.
Bôčik zomelieme, syr postrúhame, premiešame s mliekom a necháme v chladničke cez noc odstáť.
2.
Potom pridáme 2 celé vajcia, 2 polievkové lyžice solamylu, muškátový kvet, 4 polievkové lyžice hladkej múky.
3.
Na dlani urobíme placky, obalíme z obidvoch strán v hladkej múke a prudko na oleji opražíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.