Pridať recept

Sójové mäso na šampiňónoch

ingrediencie

200 g
sójové mäso
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
majorán
3 PL
olej
soľ
ligurček

postup

1.
Podľa návodu vopred namočíme sójové mäso. Na oleji speníme cibuľku a opražíme šampiňóny. Pridáme sójové mäso, z ktorého sme vytlačili prebytočný nálev.
 
2.
Posypeme majoránom a dusíme, kým nezmäkne. Vmiešame roztlačený cesnak a pokrájaný čerstvý ligurček. Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sójové produkty
Hľadáte alternatívu mäsa? Toto je ideálna potravina plná bielkovín a vlákniny (nielen) na pôstne obdobie – lepšia neexistuje!
Aj vy v období pôstu vyhľadávate bezmäsité recepty či rôzne alternatívy mäsa? Potom nesmiete vynechať túto potravinu!
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!