Pridať recept

Voňavé rezne

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
soľ
trochu
tymian
čierne korenie
trochu
vegeta
trochu
worchesterská omáčka
trochu
hladká múka
olej na vyprážanie

postup

1.
Rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme malým množstvom tymiánu.
 
2.
Opražíme ich na oleji z obidvoch strán. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho zo šťavy na tanier.
3.
Šťavu zahustíme múkou rozmiešanou vo vode, dochutíme vegetou a worchesterskou omáčku. Chvíľu povaríme a polievame tým rezne a ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!