Pridať recept

Stampoot

ingrediencie

800 g
zemiak
500 g
pikantná klobása
500 g
tekvica
450 g
kapusta
250 g
sladké zemiaky
3 ks
mrkva
2 ks
petržlen
1 ks
cibuľa
1 ks
pór
1/2 hrnček
maslo
podľa chuti
petržlenová vňať, olej, soľ

postup

1.
Zeleninu očistíme, nakrájame a dáme do hrnca. Zalejeme vodou a na miernom ohni dusíme 20 minút. Na oleji opečieme klobásy.
 
2.
Zeleninu scedíme a pridáme soľ s maslom. Zmes buď roztlačíme alebo rozmixujeme na kašu. Primiešame nasekanú vňať a zamiešame. Rozdelíme na tanier a ozdobíme kolieskami klobásy.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať