Stampoot
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
zemiak
500
g
pikantná klobása
500
g
tekvica
450
g
kapusta
250
g
sladké zemiaky
3
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1
ks
cibuľa
1
ks
pór
1/2
hrnček
maslo
podľa chuti
petržlenová vňať, olej, soľ
postup
1.
Zeleninu očistíme, nakrájame a dáme do hrnca. Zalejeme vodou a na miernom ohni dusíme 20 minút. Na oleji opečieme klobásy.
2.
Zeleninu scedíme a pridáme soľ s maslom. Zmes buď roztlačíme alebo rozmixujeme na kašu. Primiešame nasekanú vňať a zamiešame. Rozdelíme na tanier a ozdobíme kolieskami klobásy.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.