Pridať recept

Plnené rajčiaky

ingrediencie

8 ks
paradajka
300 g
bravčové mäso
1 ks
vajce
100 g
ryža
20 g
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
40 g
masť
trochu
voda

postup

1.
Rajčiaky umyjeme, vŕšky od stopky odkrojíme a stred vyberieme.
 
2.
Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme vajce, udusenú ryžu, soľ, korenie a trochu studenej vody (asi 1/2 dl). Premiešame a naplníme rajčiaky.
3.
Dáme ich na masť, pridáme vnútrajšky rajčiakov, podľa potreby podlejeme vodou a prikryté dusíme.
4.
Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať