Sumec na zelenine
stredná
náročnosť
ingrediencie
800
g
sumec
60
g
masť
60
g
koreňová zelenina
1
ks
kyslá uhorka
1
PL
paradajkový pretlak
10
g
hladká múka
1/2
dl
červené víno
trochu
mleté čierne korenie
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
postup
1.
Sumca očistíme, pokrájame, posolíme, poprášime múkou a opečieme na horúcej masti.
2.
Pridáme uvarenú zeleninu a uhorku pokrájanú na malé kocky, rajčiakový pretlak, čierne korenie, trochu vody a prikryté dusíme.
3.
Nakoniec zaprášime múkou, prilejeme víno, ešte podusíme a rybu pokvapkáme citrónovou šťavou.
4.
Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.