Cannelloni plnené mletým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
mleté mäso
olivový olej
1
zväzok
jarná cibuľka
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
1
PL
vegeta
400
g
sterilizované paradajky
100
ml
suché biele víno
200
g
mozzarella
200
g
cestoviny cannelloni
medovka
postup
1.
Na oleji opražíme na kolieska pokrájanú cibuľku, prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie, soľ, vegetu, mleté mäso a za stáleho miešania krátko popražíme. Podlejeme bielym vínom , vmiešame paradajky a pri miernej teplote podusíme približne 20 minút. Ešte posypeme medovkou.
2.
Cestovinu dáme do vriacej osolenej vody asi na 5 minút a potom vyberieme. Nevaríme. Necháme odkvapkať a naplníme pripravenou plnkou. Potom ich navrstvíme do vymasteného pekáča a vrch obložíme nakrájanou mozerellou. Zapekáme vo vyhriatej rúre, kým sa syr neroztopí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.