Pridať recept

Cannelloni plnené mletým mäsom

ingrediencie

400 g
mleté mäso
olivový olej
1 zväzok
jarná cibuľka
2 strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
1 PL
vegeta
400 g
sterilizované paradajky
100 ml
suché biele víno
200 g
mozzarella
200 g
cestoviny cannelloni
medovka

postup

1.
Na oleji opražíme na kolieska pokrájanú cibuľku, prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie, soľ, vegetu, mleté mäso a za stáleho miešania krátko popražíme. Podlejeme bielym vínom , vmiešame paradajky a pri miernej teplote podusíme približne 20 minút. Ešte posypeme medovkou.
 
2.
Cestovinu dáme do vriacej osolenej vody asi na 5 minút a potom vyberieme. Nevaríme. Necháme odkvapkať a naplníme pripravenou plnkou. Potom ich navrstvíme do vymasteného pekáča a vrch obložíme nakrájanou mozerellou. Zapekáme vo vyhriatej rúre, kým sa syr neroztopí.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...