Pridať recept

Fazuľka s kuracím mäsom v smotanovej omáčke

Fazuľka s kuracím mäsom v smotanovej omáčke
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

400 g
fazuľka
1 KL
slnečnicový olej
100 ml
srvátka
1 ks
cibuľa
1/2 KL
bylinková soľ
1 KL
nestužený rastlinný tuk
125 g
kuracie mäso
3 PL
voda
3 PL
sladká smotana
1 KL
nové korenie
1 kg
zemiaky

postup

1.
Fazuľku premiešame so slnečnicovým olejom, srvátkou a osolíme.
 
2.
V panvici trochu zohrejeme olej, mäsko opečieme z každej strany. Pridáme najemno posekanú cibuľku, zalejeme trochou vody a dusíme.
3.
Smotanu zmiešame s vodou a vlejeme do horúceho oleja. Uvaríme zemiaky.
4.
Omáčku dochutíme bylinkovou soľou a čerstvým novým korením. Mäso dáme na tanier zalejeme omáčkou a podávame s fazuľkou a zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať