Pridať recept

Vínne klobásky

ingrediencie

200 g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1/4 ks
citrón
1/4 dl
biele víno
trochu
bravčová masť

postup

1.
Mäso zomelieme, pridáme soľ, čierne korenie, postrúhanú citrónovú kôru, víno a zamiešame.
 
2.
Z masy formujeme 5 cm dlhé šúľky a pečieme na masti zo všetkých strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Slávnostné mäsové rolády
Slávnostné mäsové rolády plné PREKVAPENIA miznú zo stola ako prvé, nebudete stíhať dokladať
Výborné mäsové rolády ako stvorené na sviatočný stôl. Vybrali sme pre vás chutné recepty, z ktorých si vyberie každý.
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...