Hovädzie rezne s paradajkovou omáčkou
4
porcie
95
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie mäso
600
g
paradajka
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
4
PL
olej
50
g
vlašské orechy
postup
1.
Paradajky nadrežeme, zalejeme horúcou vodou a potom ich ošúpeme. Nakrájame ich na menšie kúsky a rozmixujeme spolu so soľou, korením, orechmi a cesnakom.
2.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a opražíme v panvici na rozpálenom oleji. Zalejeme ho paradajkovou omáčkou, prikryjeme a dusíme na miernom ohni domäkka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.