Bravčové s kosťou na rasci
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
3
ČL
masť
1
PL
rasca
1
ks
cibuľa
1
ks
pór
2
ks
paradajka
postup
1.
Bravčové mäso vkuse prudko opečieme zo všetkých strán, aby sa uzatvorili póry mäsa a nevytiekla z neho šťava. Nepomáhame si vidličkou, aby sme mäso neprepichovali, ale drevenými varechami.
2.
Posypeme rascou, nakrájanou cibuľou a zeleninou osolíme a podliate vodou pečieme 20 minút. Mäso oblievame. Podávame buď vykostené, alebo v celku a hostia si môžu mäso vyberať sami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.