Ovocná torta
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
piškótový korpus
500
ml
mlieko
3
ks
žĺtok
40
g
maizena
120
g
práškový cukor
1
KL
vanilkový cukor
10
g
želatína
500
g
lesné ovocie
postup
1.
Mlieko, žĺtka, práškový a vanilkový cukor vymiešame vo vodnom kúpeli dohusta.
2.
Dopredu namočenú želatínu rozpustíme vo vlažnej vode a primiešame ju do krému. Za občasného miešania krém necháme poriadne vychladnúť.
3.
Piškótový korpus naplníme krémom, na vrch poukladáme očistené a umyté lesné ovocie. Tortu môžeme pred podávaním ozdobiť šľahačkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.