Zemiaky s kelom a klobásou
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
dkg
zemiak
40
dkg
kel
15
dkg
klobása
6
dkg
masť
5
dkg
cibuľa
2
dkg
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, majorán, pažítka, kôpor
postup
1.
Na masti opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme na rezance pokrájaný kel a na kocky pokrájané zemiaky. Všetko osolíme a necháme udusiť do mäkka.
2.
Potom zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime horúcou vodou, povaríme a pridáme na kolieska pokrájanú klobásu. Hotové môžeme okoreniť mletým korením a majoránom, posekanou pažítkou a kôprom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.