Cesnačka
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
strúčikov
cesnaku
2
PL
maslo
2
PL
polohrubá múka
1
ks
vajce
1
téglik
smotana na varenie
1
ks
zeleninový bujón
podľa chuti
soľ
1
liter
voda
podľa chuti
tmavý chlieb
postup
Cesnak očistíme a nakrajame na kolieska.V hrnci maslo roztopíme,pridáme cesnak a zľahka opražíme.Dáme pozor,aby nezhnedol a pridáme múku a bujon.Urobíme zásmašku a zalejeme vodou.Kým zovrie,pripravíme si z vajca a trocha múky jemné cestičko,ktoré zavaríme do polievky.pridáme smotanu,ochutíme soľou a odstavíme.Nakoniec si na panvicu opražíme kocky chleba,ktoré pridáme do polievky pri podavaní.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.